Priser og vilkår

Priser og vilkår


Da movieposter.dk er privatsalg og hobby, så er alle priser, du enten finder på hjemmesiden eller modtager på e-mail fra mig, i danske kroner, inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Alt, hvad du ser på denne hjemmeside, er i princippet til salg. Dog er der en lille del af plakaterne, som jeg vil ha' meget svært ved at skille mig af med, så dem forlanger jeg en "urimelig" høj pris for, og de vil heller ikke tælle med i en eventuel udregning af rabat.

Online betaling fra hjemmesiden er via PayPal. Hvis du kontakter mig kan du dog også betale via MobilePay, bankoverførsel eller kontant betaling hvis du selv henter I Kongens Lyngby.

Programmet, jeg har lavet denne hjemmeside i, kan desværre ikke automatisk fjerne en vare, når den sidste af den type vare sælges. Hvis du køber via PayPal, kan du derfor muligvis godt komme ud for, at den købte plakat desværre allerede er solgt. I sådan et tilfælde får du selvfølgelig alle dine penge tilbage.

Ønsker du at købe 3 plakater eller flere til en samlet pris på 500 eller mere, så giver jeg nedenstående rabatter. Vær opmærksom på, at jeg desværre ikke kan give rabat, når der købes via PayPal funktionen på hjemmesiden.

10% rabat gives på 3 plakater eller flere til en samlet pris imellem 500 og 1499
15% rabat gives på 3 plakater eller flere til en samlet pris imellem 1500 og 2999
20% rabat gives på 3 plakater eller flere til en samlet pris på 3000 og over

Da jeg i tilfælde af et salg meget tit meget hurtigt bruger de nyligt tjente penge på flere plakater (ofte til min hustrus store ærgrelse), så tager jeg i udgangspunktet ikke plakater eller andet retur, med mindre vi har aftalt en returret på forhånd. Det er dit eget ansvar at kigge godt på billedet af den plakat, du er interesseret i og ud fra dette vurdere, om du ønsker at købe eller ej. Jeg har registreret en del information omkring hver enkelt plakat såsom størrelse og min egen vurdering af plakatens stand, som du er velkommen til at spørge mig om via e-mail, men min vurdering af plakatens stand kan muligvis være anderledes end din egen, så brug derfor billedet som det primære beslutningsgrundlag og ikke kun min vurdering. Du er også velkommen til personligt at komme forbi og kigge på plakaten, dog skal dette kun være med henblik på at få bekræftet, at standen er som den ønskes og ikke for bare at bladre i plakater, da alt ligger pakket væk og ikke altid er lige let eller sjovt at finde frem.

Jeg går selv meget op i, om en biografplakat er fra filmens første visning (premiere), eller om plakaten er fra en senere visning (repremiere). Jeg registrerer og sælger kun en plakat som repremiere, hvis jeg er 100% sikker på, at den er en repremiere. Nogle gange er det let at se, at en plakat er fra en repremiere, mens det andre gange kan være særdeles vanskelig og kræver viden, jeg ikke selv har. Derfor tager jeg altid forbeholdet "så vidt jeg ved", når jeg sælger en plakat som premiere plakat.

Vær også opmærksom på, at ved nyere rullede plakater (sidst i 80erne og op til nu), der behøver billedet på hjemmesiden ikke nødvendigvis at være den nøjagtige plakat der sælges. Dette skyldes at jeg muligvis kan have flere eksemplarer af samme plakat, så for at lette overskueligheden og arbejdet, så vises der kun en enkelt plakat, og det er som regel den der er i bedst stand. Spørg derfor gerne ind til den enkelte plakat du er interesseret i, på den måde så undgår vi misforståelser omkring en handel.

Slutteligt tager jeg alle mulige forbehold for tastefejl, og jeg forbeholder mig retten til at fortryde en indtastet pris. Har jeg dog allerede sagt ok til en handel, så holder jeg altid mit ord.