Om movieposter.dk

Tak fordi du kom forbi movieposter.dk.

Hjemmesidens primære formål er først og fremmest at vise min samling af originale biografplakater frem for interesserede ... og ikke mindst for mig selv.

At skabe kontakt til andre biografplakat interesserede og på den måde øge muligheden for at købe, bytte og sælge plakater er hjemmesidens sekundære formål.

I takt med at min plakatsamling voksede sig ud af skuffer og skabe her hjemme, måtte jeg desværre erkende, at jeg ikke kan samle på alle biografplakater i verden. Derfor er langt de fleste plakater på hjemmesiden til salg til rimelige priser, og jeg kan egentlig nok overtales til at sælge selv de plakater, jeg er allergladest for, hvis prisen er rigtig ... det er jo kun papir.

Køber du en plakat af mig, så bliver du desværre nødt til at være en smule tålmodig med leveringstiden, da jeg har et "rigtigt" arbejde til hverdag, og med status som børnefamilie er det som regel kun i weekenden, at jeg har tid til at finde plakater frem og få dem pakket til forsendelse. En stor del af plakaterne har jeg desuden ikke liggende hjemme, så dem vil jeg skulle hente på "fjernlageret". Målet er dog at få sendt alt senest en uge efter bestilling.

Der er indbygget en søgefunktion på hjemmesiden. Det er det lille forstørrelsesglas i højre side af det store collage billede øverst på hjemmesiden. Det er muligt at søge på filmens titel i plakatens oprindelseslands sprog, vær dog opmærksom på at der skal søges uden "mellemrum". Det betyder, at ønsker du f.eks. at søge efter plakater fra filmen De nådesløse, så vil du kunne finde den danske plakat ved f.eks. at søge på denådesløse, og du vil kunne finde den amerikanske plakat ved at søge på unforgiven. Jeg er så småt gået igang med at tilføje enkelte andre keywords som f.eks. skuespillernavne, instruktørnavn samt navnet på plakatkunstneren, og disse kan der derfor også søges efter. Det er dog meget selektivt hvad jeg vælger at indtaste af keywords, så leder du efter en plakat og kan du ikke finde den, så send mig en e-mail om det.

Hilsen
Thomas